ANSA Parfüm Prémium, a kizárólagosan magyar fejlesztésű NICHE parfümök webáruháza.

ANSA Sweet Life NICHE női parfüm
ANSA Sweet Life niche női parfüm
25 900 Ft

ANSA Sweet Life niche női parfüm

ANSA Sweet Life NICHE női parfüm
ANSA Sweet Life NICHE női parfüm
ANSA Sweet Life NICHE női parfüm
ANSA Sweet Life NICHE női parfüm
ANSA Sweet Life NICHE női parfüm

Egységár 50 ml-s verzió tekintetében: 518 Ft/ml

Figyelem! A jelenleg megjelölt ár, a termék bevezető ára!

Az ANSA Sweet Life női niche parfüm az ANSA Parfüm saját fejlesztése, nem külsős parfümőri alkotás, így ezt az illatot biztos, hogy a világon sehol máshol nem találhatja meg, mivel a parfüm teljes receptúrája kizárólagosan az ANSA birtokában van, ez az ANSA Parfüm saját parfümőri fejlesztése!

Raktáron
25 900 Ft
Részletek

Az ANSA Sweet Life női niche parfüm édes alapokra épített gyümölcsös illat, mely illat kiteljesülésében virágos tónusok is felhasználásra kerültek a fejlesztés során.

 

A parfüm neve Sweet Life, mely arra utal, hogy egy kellemes illat az életünket „megédesítheti”, tehát nem arra, hogy egy elviselhetetlenül, már émelyítő túlzott édes illat. Ugyan a Sweet Life az édes illatok közé sorolható, de egyáltalán nem megy el abba az irányba, ami már túlzás lenne.

 

Az illat eleganciát, magbiztosságot tükröz.

 

A Sweet Life niche női parfümnél az illatfázisok kibontakozása kissé több időt vesznek igénybe, ami a 30%-os parfümolaj tartalomnak, illetve az egyes domináns illatösszetevőknek köszönhető.

 

Fejillat: narancsvirág, rózsa, balzsam, édes tónusok

Szívillat: borostyán, vetiver, alma, ananász, virágos tónusok

Alapillat: vanília, pézsma, tömjén, édes tónusok

 

Illat fajtája: édes, orientális

 

Parfüm minősége: Parfüm, a parfümolaj tartalom 30%

MINŐSÍTETT NATÚR KOZMETIKUM!

NATURIX TANÚSÍTVÁNY SZÁMA: 546-24

NATURIX tanúsítvány

Az ANSA SWEET LIFE női niche parfüm kizárólagosan a magyar ANSA Parfüm fejlesztése, így a fejlesztés és a gyártás is Magyarországon történik!

 

Az Általános Szerződési Feltételekben, továbbá a GY.I.K. rovatunkban is  felhívjuk a figyelmet, hogy jelen termékkörre a visszavásárlási garancia, elállási jog nem érvényesíthető! Rendelésekor ezt kérjük vegye figyelembe, rendelése leadása előtt az ÁSZF elolvasásával részletesen tájékozódjon.

 

A megjelölt árak természetesen 1 db termékre vonatkoznak.

 

INGREDIENTS: ALCOHOL, PARFUM, DIPROPYLENE GLYCOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, HYDROXYISOHEXIL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE

 

Az 50 ml-s parfümök dobozának hátoldalán a QR kód még az alap webáruházunkra vezet, ahonnan természetesen át lehet navigálni az ansa.hu oldalunkra. Ennek oka, hogy a dobozok gyártása korábban történt, mint az új webáruhzunk elkészítése. A dobozokon a következő gyártásnál  természetesen már az új QR kód fog szerepelni.

Adatok
Cikkszám
ANSAPARFUM-07
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!