ANSA Parfüm Prémium, a kizárólagosan magyar fejlesztésű NICHE parfümök webáruháza.

GY.I.K.

Ebben a rovatban igyekszünk választ adni azon kérdésekre, melyek a tapasztalataink alapján a legtöbbször felmerülő kérdések a termékeinkkel, vásárlással kapcsolatban.

 

Az általunk forgalmazott parfümök valóban magyar fejlesztésűek, azokat kifjezetten az ANSA Parfüm fejlesztette?

 

Az ansa.hu oldalon, tehát ebben a webáruházunkban kifejezetten csak olyan NICHE parfümök találhatóak, melyek a saját fejlesztéseink, az illatok a mi államink, ötleteink alapján készültek, ezért is merünk illatgaranciát vállani. (illatgaranciával kapcsolatban további részletek ide klikkelve olvasható)

NICHE parfümjeink között nem található egyetlen egy illat sem, ami külföldi parfümőrtől, külföldi gyártótól, vagy akár más magyar parfümőrtől származna, ebben a webáruházban kifejezetten  csak a saját fejlesztésű parfümjeinket forgalmazzuk és ezen nem kívánunk változatni.

 

Milyen minőségben forgalmazzuk a saját fejlesztésű NICHE parfümjeinket?

 

NICHE parfümjeinket egységesen parfüm minőségben forgalmazzuk. Parfüm minőségben a parfümnek a jelenlegi előírások alapján 15-30% közötti parfümolajat kell tartalmaznia. (egyes szakirodalmak szerint a 12-20% közötti parfümolaj tartalom is már a parfüm minőségbe sorolható)

Tekintve, hogy minőségi termékeket szeretnénk a vásárlóknak szolgáltatni, így meghoztuk azon döntést, hogy a NICHE parfümjeinknél egységesen az előírások szerint a maximum határt célozzuk meg, tehát 30% parfümolaj tartalommal készülnek a NICHE parfümjeink.

A parfümolaj tartalom meghatározásának több okai is volt. Részben azért, mert nem szeretnénk spórolni a termékeken, részben pedig azért, mert egyes illatok az enyhébb illatösszetevőik okán kevésbé lennének intenzívek, ha például EDT, vagy EDP minőségben kerülnének előállításra.

A parfümolaj tartalom növelése egyenes arányos a parfüm tartósságával?

Fejlesztőként, számtalan tesztelés és a világ több tájáról beszerzett minőségi alapanyagok használatával egyértelműen kijelenthetjük, hogy az illatanyag tartalom növelésével sok esetben nem lesz sokkal hosszantartóbb az illat. Ennek oka, hogy vannak domináns összetevők, illetve kevésbé intenzív, de ugyanakkor nagyon kellemes illatú illatolajok a virágos, édes, citrus, fás, szóval nagyon sok illatnál. Amennyiben egy illatkompozíció szolidabb összetevőkből  készül, abban az esetben a parfüm hamarabb fog visszahúzódni  az úgynevezett „bőr közeli” állapotba és hamarabb lesz érzehetetlen a bőrünkön, hiába magasabb pár százalékkal az illatanyag.

 

Van-e visszavásárlási garancia, elállási jog a NICHE parfümre, illetve kozmetikumokra?

Nincs. Ennek oka, hogy a parfüm, illetve testápoló, kézkrém, a kozmetkumok körébe sorolt termékek, így azok egészségügyi, illetve higiéniai okok miatt visszavásárlási garancia nincs, az nem küldhető vissza. Ez az Általános Szerződési Feltételekben is szerepel, melynek elfogadása nélkül a rendelés le sem adható.

Ugyan marketing szempontból kínálhatnánk úgy a terméket, hogy van rá visszavásárlási garancia, elállási jog, azonban mi az ide vonatkozó jogszabályt tartjuk fontosnak. Senki nem örülne annak, hogy egy olyan parfümöt kapna meg, amely már más vásárló birtokában volt korábban, annak tartalmával érintkezhetett.

A parfümök tekintetében egyébként minden illatból lehetséges illatmintát vásárolni, mellyel kedvező áron le tudja tesztelni, hogy az adott illat megfelel-e az igényeinek. Mi ez utóbbi megoldást javasoljuk, ha még nem vásárolt az adott illatból, mivel az általunk fejlesztett illatok sehol máshol a világon nem vásárolhatóak meg, mivel minden, az ANSA által fejlesztett illat receptúrája kizárólagosan a mi birtokunkban van.

 

Az ANSA Parfüm egy parfümmárka, vagy csak egyszerűen egy webáruház fantázianév?

Az ANSA Parfüm egy magyar parfümmárka. Az ANSA Parfüm egy hivatalosan is bejegyzett, védett parfümmárka.

Rendelhetek-e, ha az ANSA Parfüm másik, webáruházában nem vettem át a csomagot a rendelést követően? 

A válasz egyszerű. Jelen és a másik webáruházunkban ugyanzon a tulajdonos és üzemeltető, tehát az adatkezelésben nincs változás, pusztán az ansa.hu weábruházunkban a saját fejlesztésű prémium kategóriás termékeinket forgalmazzuk. Ebből adódóan azon személyek esetében, akiket különböző okok miatt nem szolgáltunk ki, őket ebben a webáruházban sem fogjuk kiszolgálni. Hiába fizeti ki a rendelését, a teljesítést megtagadjuk, és az esetlegesen kifizetett rendelés összegét viszautaljuk részére.

 

Céges, viszonteladói rendelés

 

Webáruházunk kizárólag magánszemélyeknek értékesít, így cégeknek, vállalkozásoknak adószámra nem állítunk ki számlát, nem biztosítunk ilyen jellegű vásárlási lehetőséget! Kizárólag kiskereskedelmi tevékenységet folytatunk, így nem adjuk hozzájárulásunkat a termékeink kereskedelmi céllal történő továbbértékesítésére! Nagykereskedelmi tevékenységet nem tervezünk bevezetni, viszonteladókat nem keresünk!

Felhívjuk figyelmüket, hogy senkinek nem adunk engedélyt arra, hogy a termékeinket kereskedelmi céllal továbbértékesítsék! Ebből adódóan magánszemélyeknek sem engedélyezzük a kereskedelmi céllal történő továbbértékesítést, nem „dekant-olhatják, mérhetik ki”, nem értékesíthetik a termékeinket semmilyen formában! Amennyiben ilyen, nyilvánvalóan kereskedelmi céllal történő rendszeres haszonszerzési értékesítés jut a tudomásunkra, abban az esetben polgári jogi peres eljárást kezdeményezünk az érintettel szemben, illetve minden kereskedelmi és adózást felügyelő hatóságot is értesíteni fogunk!

 

További kérdésekre a weboldalunkon megjelölt telefonszámon, vagy e-mail címünkön keresztül is készséggel adunk választ.

ANSA Parfüm Prémium

Sebestyénné Kovács Andrea e.v.

Levelezési cím: 4481 Nyíregyháza, Határ utca 19.

Elérhetőségek:

Email: info[kukac]ansa.hu

Telefon: +36-20/482-3019