ANSA Parfüm Prémium, a kizárólagosan magyar fejlesztésű NICHE parfümök webáruháza.

Parfümblog

Illatgarancia az ANSA NICHE Parfümökre

ANSA Parfüm
ANSA Parfüm
Illatgarancia az ANSA NICHE Parfümökre

Miért és milyen illatgaranciát vállalunk a saját fejlesztésű NICHE parfümjeinkre?

Az ANSA NICHE saját fejlesztésű NICHE parfümjeink tekintetében különböző közösségi oldalakon többször tettünk olyan kijelentést a termékek megjelenése előtt, hogy a parfümjeinkre illatgaranciát vállalunk. Ezen álláspontunk továbbra sem változott.

Mit jelent az általunk vállalt illatgarancia, illetve miért merjük ezt vállalni?

Az illatgarancia alatt azt értjük, hogy minden saját fejlesztésű NICHE parfümünk az általunk megálmodott, létrehozott illat, tehát nem más parfümőrök, külföldi gyártók alkotásai, vagy mások által létrehozott illatok továbbfejlesztése.

 

Az általunk készített illatok 100%-ban a saját ötleteink alapján készültek, ebből adódóan minden NICHE parfümünk receptúrájával kizárólagosan mi rendelkezünk, azokat „féltett kincsként” őrizzük.

Tekintve, hogy a NICHE parfümjeink illatát mi alkottuk meg, így bármelyik ellenőrző hatóságnak be tudjuk mutatni a receptúráinkat és bármelyik illetékes hatóság előtt össze tudjuk állítani az általunk fejlesztett illatokat, melyet nem tudnánk szükség esetén megtenni, ha nem saját fejlesztésű illatok lennének a NICHE parfüm kínálatunkban.

Az illetékes hatóságok pl. a mindenki által ismert Fogyasztóvédelmi Hatóság, bejelentés alapján ellenőrizheti, hogy egy kereskedő a siker elérése érdekében valótlan állításokat tesz-e, mellyel a vásárlót félrevezeti, vagy valós dolgokat állít.

Szintén meg kell említeni a Gazdasági Versenyhivatalt, akik nem konkrétan fogyasztói szemszögből ellenőrizhetnek, hanem abban az esetben, ha egy kereskedő olyan valótlan kijelentést tesz, mellyel a gazdasági versenyhelyeztet megváltoztatja. Jelen esetben, ha valótlanul állítanánk, hogy a NICHE parfümjeinket mi fejlesztettük, mellyel nyilván több bizalmat nyerhetünk el a magyar embereknél, abban az esetben súlyos szankciókat alkalmazhatna az illetékes hatóság.

Ahogyan fentebb említettük, szükség esetén az ANSA Parfüm bármelyik illetékes hatóság előtt alá tudja támasztani, hogy az ansa.hu oldalon lévő webáruházunkban a NICHE parfümök saját fejlesztések. Nyugodt szívvel ki tudjuk jelenteni, hogy a NICHE parfümjeink sehol máshol a világon nem találhatóak meg, azok forgalmazására kizárólagosan az ANSA Parfüm jogosult és erre garanciát vállalunk.

"ANSA NICHE, neked fejlesztve!"

 

ANSA Parfüm Prémium