ANSA Parfüm Prémium, a kizárólagosan magyar fejlesztésű NICHE parfümök webáruháza.

Parfümblog

A mi utunk

ANSA Parfüm
ANSA Parfüm
A mi utunk

A mi utunk, honnan kezdtük és hová fejlődtünk a parfümértékesítésben és fejlesztésében.

Az ANSA Parfüm egy olyan, már hivatalosan is bejegyzett védett parfümmárka, ami 2020. év második felében került létrehozásra. Ez idő előtt, egész pontosan 2015. évtől folyamatosan parfümértékesítés volt a vállalkozásunk fő tevékenysége, de a hosszú távú célunk egyértelmű volt, hogy minél több tudásra kell szert tennünk a parfümök tekintetében és saját márkát, saját illatokat kell létrehoznunk.

A kezdetekben, majd egészen 2022. év közepéig Sebestyén Attila kezelte, építette fel a vállalkozást, nevéhez köthető az ANSA Parfüm elnevezése és a fejlesztésekkel kapcsolatos intézkedések is.

Az elmúlt évek során olyan üzleti kapcsolatokat alakítottunk kozmetikai fejlesztőkkel, ami a tudásunkat fejlesztette. Ennek azért volt jelentősége, mivel meg kellett értenünk és tanulnunk, hogy egy parfüm létrehozása nem pusztán abból áll, hogy különböző illatokat kombinálva létrehozunk egy illatot, mert az közel sem elegendő ahhoz, hogy kereskedelmi forgalomba kerülhessenek, ha az előírásokat betartva akarjuk azt értékesíteni.  

Jelenleg, tehát 2024. február hónapban azonban már eljutottunk arra a szintre, hogy engedélyezett NICHE parfümöket bocsájtsunk kereskedelmi forgalomba, melyek NATURIX tanúsítvánnyal is rendelkeznek, tehát MINŐSÍTETT NATÚR KUZMETIKUMOK.  Ez nyilván annak is köszönhető, hogy a NICHE parfümjeink minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek.

Parfümjeink mellett az illatokhoz igazodó testápolókkal és kézkrémekkel is hamarosan bővítjük a kínálatunkat.

Az üzleti kapcsolatainkat köszönhetően hamar híre ment, hogy milyen illatokat készítünk, és jelenleg 33 illatunk sorsa kérdéses, egész pontosan ennyi illatot adtunk át egy nagy volumenű cégnek tesztelésre, melyek jelentős részét  szeretnék megvásárolni kizárólagossággal. Ezen illatok szinte biztos, hogy Magyarországon nem kerülnek majd kereskedelmi forgalomba. Ez számunkra egy igen komoly elismerés, de nyilván az anyagi része sem elhanyagolható. Ezen okból kifolyólag jelenleg csak 9 illat lesz elérhető, de már több illatunk is van tesztelési fázisban, tehát a kínálatunk bővülni fog.

 

Ezzel itt a vége és hátradőlhetünk?

Nem, mivel annak ellenére, hogy véleményünk szerint a NICHE parfümjeink jelenleg is minőségi termékeknek mondhatóak, de tovább dolgozunk azon, hogy még többet kihozzunk a lehetőségekből.

Elkötelezett célunk az volt és lesz is, hogy elsősorban a magyar embereknek minőségi parfümöket kínáljunk.

"ANSA NICHE, neked fejlesztve!"

ANSA Parfüm Prémium